Scholierensport 2024
Op dit moment telt de vereniging meer dan 100 leden. Mensen die willen kennismaken met de basketbalsport zijn van harte welkom. Iedereen kan gratis en vrijblijvend drie keer meetrainen.
Dit is op de volgende 3 data: 9, 16 en 23 april van 16.30-17.30 uur.

 


Basketbalvereniging Ceres is een hechte en gezellige vereniging met teams in alle leeftijden en op verschillende niveaus.

Trainingen
Wekelijks zijn er trainingen en wedstrijden in het thuishonk De Bosbadhal en buiten het basketbal om worden tal van activiteiten georganiseerd.

Basketbal is een flitsende, snelle, dynamische en moderne teamsport waar spelers van alle markten thuis moeten zijn. Behalve aanvallen moet ieder teamlid kunnen verdedigen, rebounden, passen en dribbelen. Om dat te bereiken heeft BV Ceres een groot aantal gediplomeerde trainers beschikbaar die wekelijks zowel jeugd als volwassenen de fijne kneepjes van het spel bijbrengen

Takenpakket
De leden van Ceres hebben onlangs besloten dat alle leden naast het basketballen ook andere werkzaamheden binnen de club moeten verrichten. Na aanmelding zul je worden ingedeeld binnen een commissie om daar diverse werkzaamheden voor de club te verrichten zoals tafelen, fluiten etc. Een vereniging zijn we alleen als we ons daadwerkelijk verenigen! Dat betekent dat iedereen een bijdrage moet leveren.

Boslaan 28
8302 AB Emmeloord