Balanss is een bedrijf gericht op Personal Training en Groepstrainingen op een unieke locatie aan de rand van het Kuinderbos (vlakbij Lemmer en Emmeloord). Onder professionele begeleiding van de Personal Trainers, Hella en Marcel Nillesen, Remco Boersma, Frank Fakkert en Mental Coach Nienke Bussink is het mogelijk om je gewenste doelstelling te behalen. Op onze locatie kan je zowel binnen als buiten heerlijk sporten. Een rustige plek die jou de privacy biedt om jouw doelen te bereiken. Of het nou gaat om afvallen, je fitter en energieker voelen of weer lekker in je vel komen te zitten, bij Balanss ben je aan het juiste adres. In onze drie volledig ingerichte PT studio’s kunnen we heerlijk los gaan met functionele trainingen. Eén van de studio’s is een echte GYM. Een stoere ruimte waar we maximaal met 10 personen tegelijk trainen. Erg belangrijk vinden wij het woordje “personal”. Niet alleen tijdens de training maar in het gehele traject wat jij wilt doorlopen zijn wij er voor jou!

Uniek zijn we in het niet hebben van langlopende abonnementen. Je wilt sporten of je wilt het niet! Dus geen abonnement zoals in de meeste sportscholen. Trainen bij Balanss betekent dat je lekker voor jezelf sport of samen sport met gemotiveerde mede-sporters.

Naast sport en voeding bieden we ook mental coaching. Wil jij weer lekker in je vel zitten en het beste uit jezelf halen? Dan helpt onze mental coach Nienke Bussink jou verder. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen om jouw vitaliteit weer op peil te krijgen.

Hopweg 39
8313 RH Rutten