De zoektocht naar balans en persoonlijke groei is iets wat in ieder van ons leeft. Je doelen nastreven en genieten van alles wat het leven te bieden heeft, vanuit een basis van energie, positieve mindset en vitaliteit. Vanuit een gedeelde passie om mensen hier op een onderbouwde en persoonlijke manier bij te helpen is onze studio ontstaan: SENSE, een body en mand studio voor persoonlijke groei. Werken, leren, groeien. Let’s go!

SENSE is ontstaan vanuit de passie om mensen te begeleiden naar een gezond, actief en energiek leven waarbij een duurzame balans tussen lichaam en geest centraal staat. Het doel is om ze de tools te bieden om dit zelf vast te houden. Zodat ze hun gezonde leeftstijl zelfstandig vast kunnen houden. Onze droom is om mensen oprecht te helpen gelukkiger te zijn en een bijdrage te leveren aan de gezondheid en vitaliteit van Nederland.

Onze rol is het inspireren, motiveren en steunen van onze klanten. We zijn als een leraar, coach en vriend in één. Toegankelijk en vriendelijk, zodat iedereen zichzelf kan zijn en de ruimte voelt om zich kwetsbaar op te stellen. Duidelijk en streng maar rechtvaardig. Omdat we alleen het allerbeste voor je willen. Jouw doel is ons doel.

Duit 7
8305 BB Emmeloord