Diabetes Challenge weer van start!

Welzijnsorganisatie Carrefour en atletiekvereniging AV NOP doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2023. Vanaf  maandag 17 april wandelen we elke week, twintig weken lang, samen met een groep deelnemers in Emmeloord. Wil je werken aan je gezondheid en diabetes? Je bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

 

De Nationale Diabetes Challenge is een twintig weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation, die mensen met diabetes in beweging wil krijgen. Samen wekelijks wandelen is goed voor je gezondheid en het is ook gezellig.

 

Feestelijk

 

Op 17 april om half acht ‘s avonds start de eerste wandeling van de groep in Emmeloord. We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer. Ook mensen zonder diabetes kunnen deelnemen. De Nationale Diabetes Challenge wordt op zaterdag 16 september feestelijk afgesloten op het NDC Festival in Tilburg.

 

Op 3 april, aanvang 19.30 uur, is een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge bij Carrefour aan het Harmen Visserplein in Emmeloord. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld je aan voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar friso.bakker@carrefour.nu of bel naar 06-83524444.

Sportverslaggever De Noordoostpolder. Medeorganisator Avond van de Sport. Lid regiegroep lokaal sport- en beweegakkoord gemeente Noordoostpolder.